Subscribe to our RSS Feeds

Windows 7 (KB971033) adlı Korsan Avcısı Güncelleme Paketi

3 Comments »
Microsoft KB971033 isimli güncelleme paketiyle, sisteminizin kopya ya da orjinal olup olmadığını denetliyecek.KB971033 isimli güncelleme paketini yüklediğinizde, arka plan'da sessizce korsan olup olmadığı tespit edilecek.Eğer korsan değilse hiçbir işlem yapmadan yine sessizce çıkıp gidecek.

Eğer bir doğrulama hatası bulursa, ürün etkinleştirmek için uyarı alacaksınız.Microsoft'un korsanla mücadele için bu tür güncelleme paketlerini, zararlı yazılımları temizleme aracı adı altında peryodik olarak göndereceği söyleniyor.Şimdilik zanlı bellidir.

Ne Yapabiliriz ?
Bu paketi alıp sıkıntılara girmemek için yapabileceğimiz birşey var elbette.Artık güncellemelerimizi manuel yapacaz.Öncelikle otomatik güncellemeleri kapatalım.Ne olduğunu bilmediğimiz paketleri almayalım.Bunu yapmak için;

'Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Update' altında;
'Ayar değiştir'e basıyoruz.Çıkan pencerede (Aşağıda) 'Güncelleştirmeleri otomatik olarak yükle' seçeneğini;
'Güncelleştirmeleri denetler, ancak karşıdan yükleme ve kurma konusundaki kararı bana bırak' yapıyoruz.Artık paketler sizden habersiz arka plan'da kurulamıyacaklar.Yalnız güvenliğimiz için bizim gelen paketleri manuel kurmamız gerekiyor.Bu işlem pekte zahmetli değil.

Windows update penceresini açalım;

Denetlenen önemli ve isteğe bağlı paketleri sarı ile işaretledim.Örnek olarak önemli güncelleştirmelere bakalım;
Yukardaki resimde de görüldüğü üzere, daha önceden otomatik yüklenen paketlerin ne ile alakalı olduğu yazıyor.Ve sarı ile işaretlenmiş, her paketin sonunda mutlaka parantez içinde paket kodu oluyor.Bu paketlerden KB971033 kodlu paketi gördüğünüzde kesinlikle yüklemiyoruz.
15:02

3 Responses to "Windows 7 (KB971033) adlı Korsan Avcısı Güncelleme Paketi"

Cengiz Says :
4 Şubat 2019 11:02

Windows 7 Güncelleştirmeleri Nasıl Kapatılır?
Windows firmasının XP işletim sisteminden sonra hayata geçirdiği ve her seferinde bir üst sürüm ile kullanıma açtığı Windows 7 işletim sistemi yenilikleri, başlangıç alanı, görsel efektleri ile pek çok kişinin ilgisini kazanmayı başaran bir sistem olmuştur. Windows 7 işletim sistemine sahip olan bir bilgisayarda güncelleştirmeleri kapatmak ya da manuel şekilde…
https://www.windowshatalari.com/windows-7-guncellestirmeleri-nasil-kapatilir/

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları