Subscribe to our RSS Feeds

Windows 7 Manager 1.2.6 Final x86-x64 (Full)

0 Comments »
Windows 7 Manager sistemi optimize etmenize yarayan professiyonel bir programdır.Program içinde 30'dan fazla iyileştirme, güvenlik ve temizeleme aracı barındırıyor.Bu daha üst sürümü olan Windows 7 Manager 1.2.6 Final'dır.Arkadaşlar içinde çok güzel araçlar var.Mesela sağ tuş menüsüne ekleme/kaldırma yapabiliyorsunuz.Hemde çok gelişmiş seçeneklerle...(Cuztomization-Context Menu)... Kesinlikle kullanmanız gereken programlar arasındadır... 
 
Programın Genel Özellikleri :

Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.
İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.
Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.
Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows'unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.
Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.
Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.
Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.
15:07

0 Responses to "Windows 7 Manager 1.2.6 Final x86-x64 (Full)"

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları