Subscribe to our RSS Feeds

Windows 7 Uyumlu İnternet Download Manager Full

1 Comments »
Windows 7 ile uyumlu çalışan İDM.Birçok siteyi dolaştım ama diğer sürümlerin crack'ini bir türlü yapamadım.Kendi bilgisayarımda olan ve kullandığım full İnternet Download Manager'ı paylaşıyorum.Sürüm 5.11.Aman update etmeyin sakın lisansınız gider.Bilmeyenler, henüz denemeyenler için anlatim.Nedir bu İnternet Download Manager ?
İsmi çok uzun olduğu için kısaltarak halk dilinde İDM diyoruz.Bir indirme programıdır İDM.Ama doğaüstü bir olaydır.Feci şekilde indirdiğiniz dosyayı sömürür.Öyle ki 20 dosyayı ard arda koydum ve google'a giremez oldum.Hayvani bir şekilde çekiyor dosyaları.Alanında en iyisidir.Bir dosyayı 8 ayrı koldan çeker.Bu yüzden çok hızlıdır.
Tabiki indirdiğiniz dosyayı nasıl bir yerden aldığınız çok önemli.Örneğin Rapidshare, Hotfile gibi free kullanıcıları kısıtlayan sitelerden Free olarak çok hızlı dosya çekemezsiniz.Premium şifreniz varsa, İnternet Download Manager'i açıp, 'Options' kısmından 'Sites Login' sekmesini kullanarak premium hesabınızla en yüksek indirme hızına ulaşabilirsiniz.
 'Options' bölümünü biraz karıştırın.Tatmin edici birçok özelliği var.Örneğin proxsi kullanabilmeniz gibi.. İnternet Download Manager ile istediğiniz kadar indirme yapabilirsiniz.Bir sınır yoktur.

İndirme Ve Full sürüm yapma;

Windows 7 için İnternet Download Managerburadan indirelim.(Fileserve'a upload edilmiştir).İndirdiğimiz dosyayı 'Rar'dan çıkartalım.
'idman511.exe' uygulamasına tıklayarak kurulumu gerçekleştirin.Türkçe olarak kullanmak istiyorsanız, program kurulduktan hemen sonra, İdm size Türkçe dil paketini kurmak isteyip, istemiyeceğinizi soracak.'Yes'e basarak Türkçe yapabilirsiniz.Kurulum bittikten sonra 'Cracked exe + Reg file' adlı klasörün içinde bulunan 'RegKey' adlı girdiye tıklıyarak regedit'e kayıt yapalım.'IDMan.exe' adlı dosyayı da 'C:\ProgramFiles\InternetDownloadManager' konumunda aynı ada sahip dosya ile değiştirelim.Artık 15 gün kısıtlama olmadan süresiz kullanabilirsiniz.
15:08

1 Response to "Windows 7 Uyumlu İnternet Download Manager Full"

Unknown Says :
6 Şubat 2014 14:55

paylaşım için teşekkürler

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları