Subscribe to our RSS Feeds

Usb Bellekten Android Çalıştırma Ve Kurma

1 Comments »
Usb Bellekten Andorid Çalıştırma Ve Kurma
Windows 8 işletim sistemi ne kadar harika olsa da Android bir başka.Neden ikisini bir arada kullanmayalım ki ? Andorid'i gerekli olduğu zamanlar olabilir.Bu durumda Windows 8'i kaldırmakta istemeyebilirsiniz.Böyle durumlarda Usb belleğinize boot edeceğiniz Andorid'i kurulum yapmadan çalıştırma imkanınız var.Android üzerindeki uygulamalar ne yazık ki Windows'ta bulunmuyor.Bu bir seçenektir tabi ki.Usb bellek üzerinden Android çalıştırma ve kurmanın nasıl yapılacağına bakalım.

Kurulum ya da çalıştırma için bize gerekli iki araç var.Öncelikle onları indirelim.
Android için size uygun olanı indirin.İki dosyayı da indirdikten sonra Unetbootin programını çalıştırın.Kurulum gerektirmeyen bu program sayesinde indirdiğimiz .iso dosyasını Usb belleğe boot etmiş olacağız.
Unetbootin Android
Öncelikle hazırladığınız Usb belleğini bilgisayara bağlayın.Daha sonra Unetbootin programını çalıştırın.Kurulum istemeyen program açıldığında "Diksimage" kısmını seçin.Tür kısmını "USB" yapıp "Drive" bölümünde Usb sürücünüzün harfini seçin.
Andorid İso
Daha sonra ok işareti ile gösterdiğim yerden indirdiğiniz Andorid iso dosyasını bilgisayarınızdan gösterin.
Unetbootin Android
Her şey tamamsa boot etme işlemine başlayın.Dosyaların açılması biraz zaman alabilir.Burada beklemekten başka bir şey yapmayacaksınız.
Unetbootin Android
İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.Tabi bilgisayarınızın Usb açılışına destek veriyor olması gerekiyor.Bu zamanda destek vermeyen bilgisayar pek kalmadı.
Usb Bellekten Andorid Çalıştırma Ve Kurma
Usb ile açılış yaptığınızda iki seçeneğiniz var."Live CD - Run Android" derseniz kurulum yapmadan Usb üzerinden Android'i çalıştırabilirsiniz.Kurulum yapmak istiyorsanız "Installation - Install Android hardisk" seçeneğini seçip devam edin.Hepsi bu kadar.Umarım yararlı bir yazı olmuştur.Yorum bölümünde sorularınızı yazabilirsiniz.İyi bloglar.
05:01

1 Response to " Usb Bellekten Android Çalıştırma Ve Kurma "

Writer-Baki Says :
25 Mayıs 2020 14:20

merhaba ben yaptım ama android üstüne yaptıgım hiçbirşey kaydolmuyor açıp kapayınca sıfırdan başlıyor herşey indirmeden yaptım böyle oldu indirip yaptım böyle oldu sorun nerde acaba

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları