Subscribe to our RSS Feeds

Bilgisayarın Özelliklerini Nasıl Öğreniriz? (CPU-Z)

0 Comments »
Herkes kullandığı bilgisayarın özelliklerinin ne olduğunu öğrenmek ister. Fakat kullandığımız bilgisayarın bütün özelliklerini işletim sistemi vasıtası ile öğrenemiyoruz. Veya öğrenmek için çok dolambaçlı (çalıştır komutları) yollar izlememiz gerekiyor.

Bu yazımızda bilgisayarınızın bütün özelliklerini tek bir program vasıtası ile ücretsiz olarak öğrenmeniz için sizlere CPU-Z isimli programı veriyoruz. Bu program vasıtası ile aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi bilgisayarınızın bütün donanımsal özelliklerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 
Programı kullanmak oldukça kolay. Yazımızın altında verdiğimiz link vasıtası ile programı bilgisayarınıza indirin ve kurulumunu gerçekleştirin. Daha sonra programı çalıştırınca bilgisayarınızın özellikleri karşınıza gelmektedir. Programın sekmelerini gezerek bilgisayarınızda bulunan bütün donanımların özelliklerinin neler olduğunu öğrenebilirsiniz.
CPU-Z programı vasıtası ile bilgisayarınızda bulunan Ramlerin, Ekran Kartının, Ana Kartın, İşlemcinin, Hard Disklerin vb. özelliklerini rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Program windows 8 ve öncesindeki işletim sistemlerinde sorunsuz olarak çalışmaktadır.
CPU-Z 1.60.1 Download
06:52

0 Responses to " Bilgisayarın Özelliklerini Nasıl Öğreniriz? (CPU-Z) "

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları