Subscribe to our RSS Feeds

Windows 8 En Kaliteli Ücretsiz AntiVirus Programları

0 Comments »
Neden Antivirüs programı kullanmalıyız ? Teknoloji hızla ilerlerken bilgisayar dünyasında milyarlarca yararlı yazılım bulunmaktadır.Yararlı yazılımlardan faydalanırken bir çok zararlı yazılımla da karşılaşabiliyoruz.Her bilgisayar kullanıcı mutlaka virüs tehdit'i ile karşılaşmıştır.İyi ve kötü yazılımları tespit etmek için paket programlar kullanıyoruz.Bunlara güvenlik yazılımları, Antivirus yazılımları diyoruz.Windows 8 işletim sisteminizde olmazsa olmaz yazılım türlerinden biride Antivirus programlarıdır.Güvenliğinizi her gün koruyacak bir Antivirüs programına ihtiyacınız var.En güncel, en kaliteli ve en güvenilir Antivirus programını seçmek için bazen kararsız kalırız.Bu yazımızda ücretsiz olarak kullanıma sunulan en kaliteli Antivirüs yazılımlarını tanıyalım.
AVG Anti-Virus  Free Edition
Avg Antivirus'ün 2012 sürümü tamamen ücretsiz ve Türkçe.Güncelleme desteği ile yeni çıkan virüslerden de korunabilirsiniz.Güncelleme özelliği otomatiktir.AntiVirus ve Anti Spyware koruması sağlar.Ayrıca en güzel özelliği arama motorlarında çıkan sonuçların güvenli olup olmadığını tarar.Size hem güvenli bir bilgisayar, hemde güvenli İnternet sörfü olanağı tanır.Windows 8 için uyumludur.Windows 8 Avg Antivirus programını indirmek için buraya tıklayın.
Avira Free Antivirus (AntiVir)
AntiVir benim yıllardır kullandığım güvenli, ücretsiz ve Türkçe olan bir Antivirüs programıdır.Gerçek zamanlı güvenlik sağlar, trojan, worm, backdoors vb. zararlı yazılımlara izin vermez.Boot virüslerini engeler.Ücretsiz Antivirüs programları arasında en popüler olanıdır.İnternet üzerinden veritabanı güncellemesi yapabilirsiniz.230 000 bin virüsü tanıyabilmektedir.Windows 8 uyumlu Avira Free Antivirus'ü indirmek için buraya tıklayın.
Avast Free Antivirus
Ev kullanıcıları için ücretsiz bir antivirüs yazılımı olan Avast Free Antivirus ile sisteminizi virüs saldırılarından, solucan ve truva atlarından koruyabilirsiniz. Program kolay kullanılabilir bir arayüz, gerçek zamanlı koruma, e-posta koruması, otomatik güncelleme gibi özelliklere sahip.Tüm 32 ve 64 bit tabanlı işletim sistemlerini destekler.Otomatik güncelleme sayesinde her hafta yeni virüsler ile veritabanı güncellenir.Ayrıca Türkçe dil desteği de vardır.Windows 8 uyumlu Avast Free Antivirus'ü indirmek için buraya tıklayın.
14:16

0 Responses to "Windows 8 En Kaliteli Ücretsiz AntiVirus Programları "

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları