Subscribe to our RSS Feeds

Windows 8 Üzerinden İnternet Explorer 10'u Kaldırma

0 Comments »
Windows 8 ile gelen yeniliklerden biride İnternet Explorer 10 tarayıcısıydı.Bu tarayıcı eski sürümlerine göre çok daha iyileştirilmiş olarak karşımıza çıktı.Ayrıca İnternet Explorer'ı sevilen bir tarayıcı yapacak şekilde Windows 8 Metro ile bütünleştirilmiş olması göz ardı edilmemeli.Ama yinede Windows 8 kullanıp İnternet Explorer'i kaldırmak isteyebilirsiniz.Böyle bir durumda kaldırmak için Program ekle kaldır penceresini kullanamayız.Windows 8 ile gelen bir servis olarak gözüktüğü için daha ileri gitmemiz gerekiyor.Bu yazıda Windows 8 üzerinden İnternet Explorer 10'u nasıl kaldıracağımızı anlatacağız.
Kısayol'dan Program Ekle kaldır penceresine gitmek için (Win + X) tuşuna basıp Program Ekle kaldır sekmesine tıklayın.Ya da "Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features" yolunu izleyin.
Program ekle kaldır penceresinde yan tarafta bulunan menüden "Windows özelliklerini Aç / Kapa"ya tıklayın.
Windows özelliklerini aç / kapa penceresinde İnternet Explorer 10'u bulun ve yanındaki işareti kaldırın.Daha sonra "tamam" tuşuna basın.
Yukarıdaki gibi İnternet Explorer'in kapatılması diğer programları etkileyebilir gibi bir uyarı verebilir."Evet"e basıp devam edin.Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.Windows 8'den İnternet Explorer 10'u kaldırmı olacaksınız.
14:13

0 Responses to "Windows 8 Üzerinden İnternet Explorer 10'u Kaldırma "

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları